Idei de cadouri personalizate

4 motive pentru care să alegi un cadou personalizat Brillù pentru o persoană specială din viața ta

Cadouri personalizate cu cristale Brillu. Sticle cadouri de lux

Bine te-am găsit! 🍾 Ne bucurăm să lansăm blogul Brillù cu un articol scris special pentru tine, cel sau cea care este în căutarea unui cadou personalizat pentru o persoană importantă din viața sa.

Alegerea unui cadou de lux este o adevărată provocare, mai ales când ai atât de multe opțiuni la dispoziție. Dar tu nu-ți dorești „o opțiune”. Tu vrei să impresionezi persoana sărbătorită cu ceva inedit și diferit. În același timp, îți dorești să-i dăruiești un cadou care nu doar să i se potrivească, ci să fie creat special pentru ea: cu rafinament și atenția cuvenită celor mai mici detalii. 

Știm cât de mult înseamnă pentru tine să dăruiești un cadou special persoanei importante din viața ta. Deloc întâmplător, astăzi  îți prezentăm cele 4 motive pentru care merită să alegi un cadou personalizat Brillù, indiferent că e vorba despre ziua de naștere, nuntă, botez, Valentine’s Day sau o zi a săptămânii pe care TU simți s-o transformi într-o ocazie specială: cea în care îi reamintești persoanei dragi din viața ta cât de mult ții la ea.

O vei impresiona cu un cadou personalizat, premium și memorabil

Când îi vei dărui persoanei dragi din viața ta cadoul personalizat Brillù, îi vei transmite că este unică pentru tine. Un cadou premium personalizat nu este doar o formă prin care-i arăți celuilalt că te-ai gândit la el într-un moment important din viața lui, ci și că ai dedicat timp și atenție căutării darului care să-l facă să simtă că a fost creat și ales pentru el și doar pentru el

Momentul în care îi dăruiești un astfel de cadou, precum și emoția intensă care îl însoțește nu se uită niciodată.

Cadou personalizat
Cadou personalizat cu cristale Swarovski

O vei emoționa printr-un mesaj scris special pentru ea

Te întrebi cum să surprinzi și să emoționezi sărbătoritul sau sărbătorita? Nimic mai simplu: fie te gândești la un text personal, care s-o reprezinte sau să-i stârnească, poate, o amintire dragă pe care o împărtășiți; fie cercetezi oferta noastră și te inspiri dintr-unul dintre mesajele compuse de echipa noastră.

Nu-ți face griji dacă nu ai inspirație sau cuvintele la tine: noi iubim poveștile oamenilor ca tine, care își doresc să dăruiască emoții persoanelor dragi din viața lor. De-abia așteptăm să ne spui cui și cu ce ocazie vei dărui cadoul, ca mai apoi să venim cu câteva propuneri de mesaje personalizate din care să alegi. Poți personaliza sticla cu vârsta sărbătoritului/un simbol care îl reprezintă, numele lui și un mesaj memorabil. 

Întotdeauna îți recomandăm să compui un mesaj în ton cu felul de a fi al sărbătoritului, precum și cu relația voastră.

Îi vei oferi un adevărat răsfăț pentru papile, cu ajutorul băuturii fine care-i place

Vin spumant Astoria, Bottega, Ferrari sau poate celebrele șampanii Moët sau Veuve Clicquot?


Dacă-i cunoști deja gusturile la băuturi fine, cu atât mai bine! Dacă ești însă în dilemă și ai nevoie de ajutor, hai pe pagina de contact să ne spui ce putem face pentru tine. Ne place să oferim recomandări și sugestii, atunci când sunt necesare, nu doar în materie de mesaje personalizate sau culoarea sticlei, ci și în materie de băuturi atent alese, ideale pentru personalitatea cui le va savura.

Îi vei dărui bucuria de a păstra cadoul personalizat mulți ani

Emoția Brillù va dăinui ani la rând: și nu doar în mintea și în sufletul celui căruia îi vei dărui cadoul personalizat. 

Sticla personalizată se păstrează chiar și după savurarea băuturii fine. Își găsește ușor locul într-un colț special din biblioteca din sufragerie sau în vitrina elegantă din casa sărbătoritului. Astfel de piese unice și fine vor fi motiv de bucurie și mândrie și peste ani

BONUS 🍾: cum alegi cadoul ideal pentru persoana specială din viața ta

  • Alege dimensiunea sticlei – 0,75l; 1,5l sau 3l – și culoarea potrivită, precum clasicul și elegantul negru, alb sau argintiu. 
  • Alege un mesaj preexistent, compune tu unul nou sau apelează la sursa noastră inepuizabilă de inspirație. Optează pentru un mesaj în ton cu felul de a fi al persoanei pe care vrei s-o impresionezi și, de ce nu, s-o faci să râdă. Gândește-te cum vrei să se simtă nu doar în  momentul în care îi vei dărui cadoul, ci și peste câțiva ani, când îl va admira în biblioteca sau în vitrina sa.

Dăruiește-i emoții memorabile cu un cadou personalizat Brillù!

Acum că ai aflat care sunt cele mai importante 4 motive pentru care să dăruiești un cadou personalizat din oferta noastră, te invităm să explorezi paginile magazinului și să alegi sticla personalizată cu cristale Swarovski, ideală pentru persoana care se va bucura de ea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *