Idei de cadouri personalizate

3 lucruri de care să ții cont când alegi un cadou pentru iubitul tău

Brillu idee cadou pentru iubit

Sunteți împreună de câțiva ani și i-ai dăruit, până acum, diferite cadouri: cu ocazia zilei de naștere, a zilei de nume, a Crăciunului sau a aniversării voastre. Urmează o nouă sărbătoare specială pentru voi, iar asta poate veni și cu o mare dilemă.

Te înțelegem perfect: nu vrei să-i iei orice, ci acel cadou care să-l impresioneze și prin care să-i reamintești cât de mult contează pentru tine.

Sau poate că v-ați cunoscut de curând și acum este printre primele dăți, dacă nu chiar prima oară, când cauți cadoul ideal pentru iubitul tău. Știi că primul cadou nu se uită niciodată, așa că îți dorești să-i dăruiești un cadou care să-l facă să zâmbească și să-l emoționeze. 
Ți-am pregătit un ghid practic care conține tot ce ai nevoie pentru a alege cadoul pentru iubitul tău, indiferent de cât de mult timp sunteți împreună și de ocazia cu care i-l vei dărui.

Cum alegi cadoul perfect pentru iubitul tău

Alege un cadou în ton cu personalitatea și preferințele sale

Personalitatea lui este, fără doar și poate, cel mai important criteriu după care îți sugerăm să te ghidezi când cauți cadoul ideal. Când alegi un cadou personalizat, așa cum este o sticlă personalizată cu șampanie Moët, contribui chiar tu la crearea cadoului care știi sigur că i se va potrivi.

De exemplu, poți să alegi culoarea lui preferată – negru, alb sau argintiu – și să-i compui un mesaj care să-l facă să zâmbească, să râdă sau care să-i reamintească faptul că îl iubești și îl apreciezi.

Ține cont de stadiul relației voastre

Dacă sunteți la începutul relației și acum îi oferi, pentru prima dată, un cadou iubitului tău, atunci s-ar putea să vrei să rămâi în așa-numita „zonă sigură”, în care nu ai cum să dai greș. 

Bineînțeles că poți să-i pui întrebări subtile, prin care să-ți dai seama cam care ar putea fi cadoul ideal pentru el, dar atenție: s-ar putea să se prindă și surpriza pe care i-o pregătești să nu mai fie chiar… surpriză!

Pe de altă parte, dacă relația voastră este deja matură și știi sigur ce-i place și ce nu i se potrivește, lucrurile sunt ceva mai ușoare.

Indiferent de stadiul relației voastre, cu un cadou personalizat Brillù n-ai cum să dai greș! Ai marele avantaj că poți să compui un mesaj adaptat cuplului vostru. Dacă sunteți de ceva vreme împreună și ați trăit o mulțime de experiențe care v-au adus mai aproape unul de celălalt, ai putea să-i compui un mesaj prin care să-i transmiți cât de fericită ești pentru tot ce trăiți zi de zi. 

Nu-ți face griji: avem o sursă inepuizabilă de inspirație pentru mesaje memorabile, așa că te putem ajuta și pe tine cu un mesaj potrivit pentru relația voastră!

Nu uita: nu e obligatoriu să alegi un cadou romantic 🙂

Da, ai citit bine! Nu toate cadourile pentru iubiți trebuie să fie romantice – în sensul clasic al cuvântului. Unele persoane pot reacționa pozitiv la mesaje poetice emoționante, în timp ce altele preferă mesaje care le fac mai degrabă să râdă cu poftă.

Nu întâmplător ți-am povestit mai devreme despre importanța stadiului și tipului relației voastre. Dacă glumele bune, filmele de comedie și zâmbetele sunt cele care v-au adus mai aproape unul de celălalt, atunci s-ar putea ca iubitul tău să reacționeze pozitiv la acest gen de mesaje!
Nu te sfii să-i oferi un cadou personalizat mai degrabă… neconvențional! S-ar putea ca fix acest detaliu să-l atragă cel mai mult la cadoul pe care i-l vei dărui.

Dăruiește-i un cadou personalizat Brillu, pe care să nu-l uite niciodată! 🍾

cadouri pentru barbati

Știm că îți dorești pentru EL un cadou unic, memorabil, în ton cu personalitatea și relația voastră. Un cadou-emoție pe care să-l privească de fiecare dată cu drag și care să rămână alături de el ani buni.

Am pregătit special pentru tine o selecție de cadouri pentru bărbați din care să-l alegi pe cel perfect pentru iubitul tău și pentru ocazia cu care i-l vei dărui. Poți alege dimensiunea și culoarea sticlei. Opțional, alege să-i compui un mesaj sau să apelezi la inspirația echipei noastre. 🙂

Acum că știi exact după ce să te ghidezi când alegi cadoul pentru iubitul tău, tot ce-ți mai rămâne de făcut este să arunci o privire prin magazinul nostru online și să personalizezi sticla cu cristale Swarovski pe care i-o vei dărui. 
Dacă ai nevoie de ajutorul nostru în alegerea cadoului potrivit pentru partenerul tău, contactează-ne. Suntem aici să te ghidăm în alegerea cadoului perfect pentru El.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *