Idei de cadouri personalizate

5 ocazii speciale în care poți să dăruiești o șampanie Moet personalizată cu nume în cristale Swarovski®

Brillu sampanie Moet personalizata

Se apropie o ocazie deosebită din viața unei persoane dragi și îți dorești s-o surprinzi cu un cadou unic, original și memorabil. Vrei să-i transmiți cât de mult contează pentru tine și că te bucuri să-i fii alături într-o zi specială, fie că e vorba despre aniversarea zilei de naștere, a relației voastre, o sărbătoare de familie sau un alt eveniment emoționant.

Indiferent de natura evenimentului și de relația pe care o ai cu persoana sau persoanele sărbătorite, cu o sticlă de șampanie Mӧet personalizată cu nume nu ai cum să dai greș.

„Păi cum vine asta? Eu nu cred că există cadoul perfect care să se potrivească absolut oricui – prieten, soț, soție sau nași -, indiferent de ocazie…” poate că îți zici în sinea ta.

Suntem de acord cu tine! Cu siguranță este extrem de greu, dacă nu chiar imposibil, să găsești cadoul perfect pentru toată lumea. Noi îți oferim, însă, ocazia să contribui chiar tu la crearea cadoului perfect pentru o persoană specială din viața ta! Ai posibilitatea să personalizezi sticla de șampanie Mӧet cu numele sărbătoritului sau sărbătoriților.

Dar înainte de a-ți povesti care sunt lucrurile de care să ții cont când personalizezi o sticlă de șampanie Mӧet, te invităm să descoperi topul celor 5 ocazii deosebite în care poți să oferi cu încredere și bucurie un astfel de cadou! 😊

5 ocazii deosebite în care poți să oferi o șampanie Moet personalizată

Ziua de naștere a unei persoane dragi

Fie că se apropie majoratul fiului sau fiicei tale, ziua de naștere a partenerului sau partenerei tale de viață sau că unul dintre părinții tăi urmează să schimbe prefixul, o sticlă personalizată de șampanie Mӧet este cadoul de aniversare ideal, pe care persoana sărbătorită îl va primi cu bucurie. 

Gândește-te doar la zâmbetul larg de pe chipul fiului sau fiicei tale, din clipa în care îi vei dărui, la majorat, sticla cu cristale Swarovski®. Imaginează-ți cum se va simți iubitul sau iubita ta când îl/o vei întâmpina cu sticla atât de elegantă, personalizată cu numele său.

Brillu cadouri personalizate cu cristale

Sărbătoarea de Crăciun

Știm perfect cum e: să alegi cadoul de Crăciun este o adevărată provocare, mai ales dacă persoanei pe care vrei să o surprinzi i-ai mai făcut diferite daruri în trecut. De data asta, îți propunem să o surprinzi cu un cadou personalizat care să treacă testul timpului cu brio. Tu știai că mulți dintre fericiții care primesc sticle personalizate Brillù le păstrează ani la rând, într-un loc special din casa lor? Sticla personalizată de șampanie Mӧet va arăta excelent pe masa din living sau în biblioteca persoanei căreia vrei să i-o dăruiești!

Aniversarea relației tale de cuplu

Să-ți împărtășim un secret din culise: suntem tare bucuroși și entuziasmați ori de câte ori vreun client ne cere părerea cu privire la cadoul personalizat perfect pentru partenerul sau partenera sa de viață. 😊 

Un lucru este cert: sticla personalizată de șampanie Mӧet este în topul preferințelor clienților noștri, când vine vorba de aniversarea relației lor de cuplu sau, pur și simplu, de o zi în care simt să-și exprime dragostea și recunoștința față de partener sau parteneră.

Sticla de șampanie Mӧet, personalizată cu numele celuilalt, este, mai mult ca sigur, cadoul ideal și pentru iubitul sau iubita ta!

Valentine’s Day

Rămânem în registrul iubirii ❤️: oferă-i, de Sf. Valentin sau Dragobete, o sticlă de șampanie Mӧet și bucură-te de zâmbetul de pe chipul partenerului tău. Acest cadou poate fi unul de sine stătător sau poate completa un altul, precum un ceas elegant sau o experiență în doi, așa cum e un city break sau o cină romantică la restaurantul vostru preferat.

Logodna sau nunta unor prieteni

O sticlă elegantă de șampanie fină, personalizată cu cristale Swarovski®, este o alegere excelentă și când vine vorba despre petrecerea de logodnă sau nunta unor prieteni apropiați. Se potrivește de minune cu un buchet deosebit de flori.

Iată recomandarea noastră: asortează buchetul de flori la culoarea sticlei. E un detaliu aparent mărunt, dar care va face diferența și care te va ajuta să te remarci imediat!

BONUS: de ce să ții cont când alegi șampania Moet personalizată cu cristale Swarovski®

  • Culoarea sticlei. Alege clasicul și elegantul negru sau rafinatul alb, în funcție de ocazie și de persoana căreia îi vei dărui cadoul. 
  • Mesajul de pe sticlă. Un „Mulțumesc!”, „La mulți ani!”, „Te iubesc!” sau „Sunt cu tine” va face întotdeauna diferența. Alege mesajul care îi va face sufletul să vibreze. Dacă ai nevoie de inspirație sau ajutor, suntem la un click distanță!

Așadar, sticla Moet & Chandon 0,75l personalizată cu numele persoanei dragi este cadoul ideal pentru o persoană importantă din viața ta. Dăruiește-i-o cu încredere și bucură-te pe deplin de zâmbetul de pe chipul său!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *