Idei de cadouri personalizate

Cauți un cadou pentru 30 de ani? Descoperă recomandările noastre de cadouri Brillù!

cadou deosebit 30 ani

O persoană dragă din viața ta schimbă prefixul și ești în căutarea unui cadou pentru 30 de ani care s-o surprindă și emoționeze? Ai ajuns în locul potrivit. Ți-am pregătit 3 idei de cadouri perfecte pentru aniversarea de 30 de ani a partenerului sau partenerei tale de viață, celui mai bun prieten sau a unei alte persoane față de care vrei să-ți exprimi dragostea și recunoștința.

Deviza noastră este simplă: cu un cadou personalizat nu ai cum să dai greș, indiferent de relația pe care o ai cu persoana sărbătorită. Contează, însă, să adaptezi mesajul în funcție de acest lucru, de ocazie și de emoția pe care vrei să i-o transmiți. Știm, pot părea multe detalii, însă nu-ți face griji: pentru fiecare dintre cele 3 recomandări de cadouri pentru ziua de naștere, îți vom prezenta și câteva trucuri și criterii după care să te ghidezi, astfel încât cadoul-surpriză să fie o alegere 100% inspirată. Să începem!

3 idei de cadou pentru 30 de ani, recomandate de creatorii de emoții Brillù

Când alegi un cadou personalizat cu cristale Swarovski® Brillù, alegi, de fapt, să-i dăruiești o emoție persoanei sărbătorite: bucuria că sunteți împreună sau recunoștința că te-ai gândit la ea și ai vrut s-o surprinzi cu un dar unic, original și memorabil, pe care îl va ține aproape mulți ani de acum înainte.

Acestea fiind zise, iată cele 3 recomandări de cadouri pentru 30 de ani, atent selectate de specialiștii noștri:

Recomandarea #1: Brillù Crystal Black – clasic și elegant

Brillù Crystal Black aduce împreună eleganța clasică și inconfundabilă a negrului și strălucirea cristalelor originale Swarovski®, cu care ai ocazia să scrii vârsta și numele persoanei sărbătorite. Numele său scris cu cristale e modul perfect prin care acum îi și poți arăta cât de puternic și intens strălucește și el sau ea în inima ta. E felul tău de a-i spune, fără cuvinte, „Însemni foarte mult pentru mine”. 

Uneori nu avem nevoie de (multe) cuvinte să le arătăm celor dragi nouă ce loc special ocupă în sufletele noastre.
Pentru cine: dintre toate recomandările de azi, Brillù Crystal Black este cel mai versatil cadou, pe care îl poți dărui cu încredere indiferent de tipul de relație pe care o ai cu persoana sărbătorită. Fă-i-o cadou partenerului sau partenerei tale de viață, unui prieten bun, nașului sau nașei sau, împreună cu echipa, colegului sau colegei de birou al/a cărei petrecere de aniversare a 30 de ani se apropie.

Sfatul nostru:

  • opțional, completează numele și vârsta scrise cu cristale cu un mesaj aniversar – cu un simplu „La mulți și fericiți ani!” pentru colegul/colega de birou sau cu un „Te iubesc și îți mulțumesc că ești!” pentru partenerul/partenera de viață.

Idei de cadou pentru 30 de ani

Brillu idee cadou pentru 30 de ani

Recomandarea #2: Brillù Crystal Gold – imposibil să treacă neobservat

Spre deosebire de clasicul și versatilul Crystal Black, Crystal Gold este un cadou perfect mai ales pentru personalitățile puternice, exuberante, molipsitoare cu optimismul lor. E ca persoana aceea care intră într-o încăpere și, chiar dacă nu zice nimic, toți ceilalți se întorc spre ea și o privesc cu admirație și fascinație. Crystal Gold e original, deloc discret și totuși simplu și rafinat. Deja îl asociezi în mintea ta cu persoana sărbătorită? Ne bucurăm mult că exercițiul nostru de imaginație ți-a fost de folos!

Pentru cine: pentru partenera sau partenerul de cuplu care are tot timpul zâmbetul pe buze și e întruchiparea veseliei și optimismului, pentru sora care nu se teme niciodată să râdă cu poftă, cu gura până la urechi, sau pentru colega de birou ale cărei glume vă aduc tuturor zâmbetul pe chip.

Sfatul nostru:

  • din nou, mesajul de dedesubtul numelui și vârstei e pur opțional, însă, pentru un astfel de cadou care exprimă oricum multe, îți sugerăm să mizezi pe un text scurt și simplu: clasicul „La mulți ani!” poate fi mai mult decât perfect.

Recomandarea #3: Brillù Crystal White – rafinamentul dus la nivelul următor

Brillù Crystal White, definiția grației și eleganței, e adesea alegerea numărul #1 în rândul domnilor care caută un cadou rafinat și delicat pentru partenera lor de viață. 

Pentru cine: pentru jumătatea ta, o rudă apropiată sau cea mai bună prietenă. Deși Crystal White a fost ales în special pentru doamne și domnișoare, noi îl recomandăm cu încredere pentru a fi dăruit și domnilor, mai ales celor care ar aprecia un vin spumant italian autentic, chiar din regiunea Treviso.

Tips&tricks:

  • la fel ca în cazul Crystal Gold, îți sugerăm să valorifici, opțional, un mesaj scurt, care să se armonizeze perfect cu cristalele Swarovski aurii și argintii.

Acum că ai la îndemână cele 3 recomandări de cadouri pentru 30 de ani, tot ce-ți mai rămâne de făcut este să-l alegi și personalizezi pe cel potrivit pentru persoana importantă din viața ta și să-i dăruiești emoția Brillù.

Sugestii extra:

Vrei să afli mai multe despre cadourile personalizate Brillù? Citește articolul nostru pe această temă: 4 motive pentru care să alegi un cadou personalizat Brillù pentru o persoană specială din viața ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *