Idei de cadouri personalizate

4 idei de cadouri pentru ziua onomastică

Sfântul Ion, Nicolae, Ștefan sau Andrei – iată doar câteva dintre motivele de a-i sărbători pe cei dragi din viața ta – fie ei rude, prieteni sau colegi de birou. Pentru că vrei să-ți exprimi recunoștința și aprecierea pentru cei dragi, ești în căutarea unor cadouri pentru ziua onomastică într-adevăr deosebite, originale, unice și memorabile. 

Indiferent că e ziua onomastică a partenerului sau partenerei tale de viață, a mamei, a celui mai bun prieten sau poate a unui coleg de birou, îți dorești să-i oferi persoanei sărbătorite un cadou care să i se potrivească perfect și s-o emoționeze în egală măsură.

Pentru azi ți-am pregătit 5 idei de cadouri pentru ziua onomastică! Noi îți oferim inspirația, tot ce mai ai tu de făcut este să alegi, din rândul recomandărilor noastre, cadoul potrivit pentru personalitatea sărbătoritului (sărbătoritei).

Un accesoriu șic

De la cravate și butoni pentru domni, până la bijuterii elegante pentru doamne și domnișoare – accesoriile sunt una dintre ideile de cadou cu care nu ai cum să dai greș, dacă ai o relație apropiată cu persoana sărbătorită și știi ce i s-ar potrivi. 

Da, noi îți recomandăm să alegi un accesoriu drept cadou de onomastică doar pentru persoanele foarte apropiate din viața ta, precum partenerul sau partenera de viață, părinții, nașii, prietenii cei mai buni. Iată și de ce: alegerea accesoriului potrivit cere atenție maximă la detalii. E important să cunoști tipul de cravată ce-i place partenerului tău sau stilul preferat de bijuterii al prietenei tale.

Și, chiar dacă n-ai acordat până acum atenție unor astfel de detalii, e destul de ușor să te orientezi după garderoba sau stilul persoanelor pe care le vezi (aproape) în fiecare zi. Bonus: cu câteva întrebări subtile, adresate în contextul potrivit, le poți desluși preferințele în materie de accesorii.

Pe de altă parte, dacă vrei să-i dăruiești șefului sau șefei, împreună cu echipa de la birou, o pereche de butoni eleganți sau o eșarfă rafinată din mătase foarte fină, s-ar putea ca lucrurile să fie un pic mai delicate și riscante.

O experiență memorabilă

O cină în doi la restaurantul vostru preferat, un city break într-o destinație de vis, bilete la un spectacol de teatru, la concert sau cinematograf – iată doar câteva dintre ideile din care să te inspiri când cauți un cadou pentru Sfântul Nicolae, un cadou pentru Sfântul Andrei, un cadou pentru Sfântul Ion, un cadou pentru Sfântul Ștefan sau pentru o altă sărbătoare. 

Experiențele sunt, în general, cadouri sigure pentru ziua onomastică, indiferent de relația pe care o ai cu persoana sărbătorită și de cât de mult timp vă cunoașteți. E relativ simplu să intuiești că prietenei tale, fană a comediilor romantice, i-ar plăcea o seară la cinema unde rulează filmul cu actorii ei preferați sau că partenerului tău de viață, iubitor de călătorii, i-ar plăcea o excursie în doi drept cadou de onomastică.

Atenție, însă: când alegi să dăruiești experiențe, asigură-te că sărbătoritul/sărbătorita va putea beneficia de ea în perioada aleasă de tine. În caz contrar, riști să-i oferi un cadou de care, deși e pe placul său, nu se va putea bucura.

Un device inteligent

Cel mai bun prieten al tău, fan înfocat al sportului, a pus de curând ochii pe o brățară inteligentă de fitness? Cu siguranță se va bucura să i-o faci cadou de ziua sa onomastică, mai ales că facilitățile device-ului se vor integra minunat în stilul lui de viață!

În general, îți sugerăm să optezi pentru device-uri inteligente doar atunci când știi sigur că ele s-ar integra natural în viața sărbătoriților. În plus, contează să știi ce brand le place, care sunt caracteristicile pe care le caută la un smartwatch sau la o brățară de fitness, dacă preferă o anumită culoare și așa mai departe. 

Cu alte cuvinte, și device-urile inteligente, indiferent de natura lor, sunt cadouri de onomastică potrivite mai degrabă pentru persoanele cărora le cunoști foarte bine preferințele (sau cărora, din nou, le poți adresa întrebări subtile, ca să-ți dai seama ce le-ar plăcea și ce nu).

Un cadou personalizat Brillù pe care nu-l va uita niciodată

Accesoriile șic, experiențele, device-urile inteligente – toate sunt cadouri excelente, dar care, după cum ai aflat deja, prezintă anumite „riscuri” pe care s-ar putea să vrei să le eviți. Accesoriile și device-urile sunt potrivite pentru persoanele foarte apropiate, cărora le știi gusturile, nevoile și dorințele. Iar când alegi să oferi cadou experiențe, trebuie să te asiguri că ele se integrează perfect în programul sărbătoritului/sărbătoritei. 

Pe de altă parte, sticlele personalizate cu cristale Swarovski® Brillù sunt potrivite pentru orice onomastică și pentru orice persoană specială din viața ta. Le găsești disponibile în numeroase variante – în categoria cadourilor pentru ziua onomastică dar și a cadourilor pentru femei sau cadourilor pentru bărbați. Cel mai important: le poți personaliza cu numele sărbătoritului sau cu un scurt mesaj de suflet, scris în cristale Swarovski®, așa că e aproape imposibil să dai greș!

Nu în ultimul rând, poți alege culoarea sticlei: de la clasicul și elegantul negru, până la alb, argintiu sau auriu. 

Iată câteva dintre recomandările echipei noastre de creatori de emoții:

  • Surprinde-ți partenera de viață cu un cadou de lux: Brillù Crystal White. Numele ei, scris cu cristale Swarovski, va aduce un plus de rafinament sticlei cu un vin spumant italian autentic.
  • Exprimă-ți aprecierea și recunoștința față de tatăl tău, printr-un cadou care-l va face să zâmbească și îl va impresiona profund: sticla de Moët & Chandon este un cadou de onomastică rafinat, ideal chiar și pentru cei mai pretențioși!
  • Dacă ești în căutarea unui cadou corporate pentru șef/șefă, managerul departamentului sau pentru un coleg sau o colegă, îți recomandăm Brillù Crystal Black Corporate. Simplitatea și eleganța transformă Crystal Black într-un cadou ideal pentru mediul de business. Opțional, adaugă și un mesaj care să ajungă la sufletul persoanei sărbătorite: de pildă, mulțumește-i șefei/șefului pentru toată încrederea acordată în tot acest timp sau exprimă-ți recunoștința față de colega/colegul care te-a ajutat de fiecare dată.

Sperăm ca inspirația și recomandările noastre de azi să facă mai ușoară alegerea cadoului perfect pentru ziua onomastică a persoanei importante din viața ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *