Idei de cadouri personalizate

Mic ghid practic: cum alegi Cadouri de Crăciun originale și memorabile

Cadouri de craciun personalizate cu cristale

Mai e doar un pic până la acea perioadă magică a anului și, dacă te afli aici, cu siguranță cauți cadouri de Craciun perfecte pentru cei dragi ție: pentru familie, nași, cei mai buni prieteni, colegi de birou față de care simți recunoștință pentru tot sprijinul oferit în acest an. Suntem convinși că vrei să le așezi sub brad cadouri originale și memorabile, care poate chiar să-i însoțească mulți ani de acum înainte și să-i facă să zâmbească ori de câte ori le vor privi.

În același timp, știm că alegerea cadourilor de Crăciun poate fi un proces foarte haotic și epuizant, dacă nu ai la îndemână un scurt ghid practic. Un astfel de ghid îți simplifică realmente căutările și te ajută să alegi cadoul perfect pentru fiecare persoană pe care îți dorești s-o surprinzi. În plus, când ai la îndemână câteva „principii de bază”, te oprești doar asupra celor mai potrivite variante, în loc să-ți formezi o listă nesfârșită de idei de cadouri de Crăciun care, dacă ești total sincer(ă) cu tine, nu ar fi neapărat cele mai inspirate.

De data asta, experții noștri vin în sprijinul tău cu ghidul esențial de alegere a cadourilor perfecte de Crăciun. După ce-l vei termina de parcurs, suntem convinși că vei trece printr-un moment de „Aha, acum știu EXACT ce să-i cumpăr mamei, tatei, partenerului/partenerei de viață, celei mai bune prietene, dar și nașilor!”

4 principii de bază de care să ții cont când alegi cadouri de Craciun

Nu e suficient să-ți placă doar ție

Probabil că inițial te vor atrage cadouri pe care ți-ar plăcea să le primești tu. Cu toate astea, nu uita că preferințele celuilalt sunt cele mai importante. Indiferent că alegi un cadou practic – precum un gadget smart pentru partenerul îndrăgostit de tot ce înseamnă tehnologie – sau unul cu valoare emoțională, întreabă-te dacă persoanei ceielalte chiar i-ar plăcea, dacă i s-ar potrivi și s-ar integra natural în viața sa. Altfel, riști să oferi un cadou pe care celălalt să-l dea rapid uitării, eventual să-l lase în vreun colț dintr-un sertar sau, mai grav, să nu-i transmită nicio emoție.

Iată câteva întrebări ajutătoare: „Este o persoană mai degrabă practică sau una care preferă cadourile cu emoție?”, „Ce-i place să facă în timpul liber?”, „Povestește despre cumpărăturile pe care le face? Dacă da, ce obișnuiește să-și cumpere cu drag și bucurie?”

Cadouri de Craciun-surpriză sau nu – aceasta-i întrebarea!

Surpriză sau nu: NU e musai să faci un cadou-surpriză. Știm, ele au farmecul lor aparte și e foarte plăcut să-l vezi pe celălalt cum zâmbește cu gura până la urechi, emoționat până peste toate, atunci când își deschide cadoul. 

Cu toate astea, nu toate persoanele îndrăgesc cadourile-surpriză. Unii dintre noi preferă să-și exprime direct gusturile în materie de cadouri de Crăciun, iar dacă ai în rândul prietenilor sau familiei tale astfel de persoane dragi, nu ezita să le întrebi ce anume și-ar dori de sărbători. S-ar putea să-ți indice cadouri foarte specifice, ceea ce îți va ușura și mai mult căutarea. 
Avem, totuși, un pont pentru tine, dacă vrei să-i surprinzi plăcut pe cei dragi cu un cadou la care nu s-au gândit: adaugă unul personalizat cu numele lor. Nu ai cum să dai greș cu sticlele noastre personalizate cu cristale Swarovski, câtă vreme o alegi pe cea potrivită pentru fiecare persoană. Pentru asta, te încurajăm să citești articolul 4 motive pentru care să alegi un cadou personalizat Brillù pentru o persoană specială din viața ta.

Armonia dintre funcționalitate/utilitate emoție rămâne esențială

Cum Crăciunul este o perioadă cu adevărat magică a anului, recomandarea noastră este să aduci „un strop de magie și emoție” și în cadourile pe care urmează să le dăruiești. Da, recomandarea e valabilă și pentru cei care preferă darurile mai degrabă practice. Garantăm că o sticlă personalizată cu nume și, opțional, însoțită de un mesaj simplu de sărbători va completa perfect gadgetul inteligent pentru partenerul/partenera ta sau cozonacul și bomboanele delicioase, cumpărate special pentru nași.

Schimbăm acum registrul și trecem de la „magie și emoție” la un subiect foarte bine ancorat în realitate și necesar: bugetul. Te îndemnăm să-ți stabilești un buget pentru cadourile de Crăciun. Tu decizi cât de flexibil să fie, dacă îți permiți să-l depășești cu puțin sau îți promiți că te vei încadra în el.

Bugetul te ajută să ai mai multă claritate și, deși la prima vedere poate părea „limitativ”, adevărul e că îți salvează mult timp și energie. Odată ce îți fixezi o anumită sumă, e mai ușor să restrângi căutările și să adaugi pe lista cu dorințe doar cadourile care merită atenție.

Apropo de buget, dacă vei comanda din magazinul nostru online cel puțin două sticle personalizate, vei beneficia de livrare gratuită, prin serviciu de curierat rapid. Găsești aici mai multe detalii despre metodele de livrare.

Cu aceste 4 principii simple și de bază la îndemână, îți va fi mult mai ușor să alegi cele mai potrivite cadouri de Crăciun pentru cei dragi ție, vei salva timp și energie.

Brillu Cadouri de craciun

BONUS: sugestiile noastre de cadouri

Special pentru tine am creat categoria dedicată cadourilor de Crăciun: ca să-ți fie și mai simplu să-l găsești pe cele mai potrivite pentru persoanele dragi din viața ta. De exemplu, i-ai putea dărui jumătății tale o sticlă de Moët & Chandon – unul dintre cele mai îndrăgite cadouri personalizate din gama noastră, inclusiv de către cei mai… pretențioși. 🙂  

Dacă vrei însă să te încadrezi într-un buget mai mic, îți recomandăm Brillu Crystal White sau Brillu White Love – un cadou în ton cu sărbătorile de iarnă, perfect pentru a-l pune sub bradul părinților, al celui mai bun prieten sau, de ce nu, chiar și sub al tău.

Cercetează gama cadourilor noastre de Crăciun, pune în practică sfaturile din ghidul de azi și, cu siguranță, alegerea darurilor pentru sărbătorile de iarnă va fi o misiune mai ușor și mai plăcut de dus la bun sfârșit.

Dacă te abonezi la newsletterul nostru, beneficiezi de 5% extra discount la orice comandă plasată pe website.

Îți dorim sărbători magice și fericite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *