Dacă nu ești mulțumit de calitatea produselor cumpărate din magazinul nostru online, le poți returna în termen de 14 zile calendaristice de la data primirii coletului (conform OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii la distanță) fără nicio explicație, iar noi iți vom returna întreaga sumă plătită.

PRODUSELE PERSONALIZATE NU SE POT RETURNA DECÂT DACĂ PREZINTĂ UN DEFECT DE FABRICAȚIE.

Conform prevederilor OUG 34/2014, în calitate de consumator, dacă dorești să te retragi din contractul la distanță, generat la momentul plasării comenzii pe site-ul www.brillu.ro, va trebui să completezi formularul de retur.

Pentru acceptarea returului trebuie să îndeplinești următoarele condiții:

– Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care l-ai primit (să aibă ambalajul original și toate documentele care l-au însoțit).
– Produsul trebuie să fie în condiții perfecte, inclusiv ambalajul, și să nu prezinte semne de folosire sau uzură. Nu se admit excepții (de exemplu ambalaje deteriorate sau zgârieturi pe sticlă sau pe cristale).
– Costul livrării produsului returnat va fi susținut în totalitate de tine, conform legislației în vigoare.

În maxim 5 zile lucrătoare de la primirea coletului returnat, după verificarea acestuia, Brillu Gift Srl va returna contravaloarea produsului direct în contul tău bancar.

    Informaţii comandă

    Informaţii produs & motivul returnării


    Altă problemă, vă rugăm să daţi detaliiAm primit alt produsDefect la sosireDefect, vă rugăm să daţi detaliiEroare comandă


    DaNu

    Acest site este protejat de reCAPTCHA și Google prin Politica de confidențialitate. Termenii și condițiile Google se aplică.