Brillù® s-a nascut din dorinta de a “oferi” posibilitatea de a face celor dragi un cadou unic si original.

Nu există un sentiment mai plăcut decât deschiderea unui pachet care conține mai mult decât un cadou. Adevărata bucurie vine din faptul că știi că cineva și-a dedicat timpul și energia doar pentru a te face fericit! 

Credem cu tarie ca fiecare persoana draga din viata noastra merita sa se simta speciala, fie de ziua ei, la o aniversare, la nunta sau la botezul copilului.

Concentrându-ne eforturile pe produse atent selecționate, folosind tehnologia potrivită și un strop de creativitate, reusim să oferim un serviciu de care lumea moderna a cadourilor are atâta nevoie.

Misiunea noastră

Ne dorim să transformăm momentele importante în amintiri memorabile. Vrem să vă ajutăm să faceţi surprize plăcute celor dragi. Misiunea noastră este să creăm o lume mai bună prin zâmbete şi bună dispoziție! Suntem creatori de emoții și vrem să le împărtăşim.

Viziunea noastră

Credem că oamenii fericiți sunt mai buni și mai împliniţi. Credem că bucuriile mari sunt produse de gesturi mici, de aceea ne punem talentul în slujba voastră şi vă ajutăm să dați viața unor ideei geniale care aduc satisfacții mari!

Valorile noastre

Calitate – Emoție – Eleganță